Adora Anthracite Silver

Artikelnummer 3194

Produktinformation


Vinylmatta på rulle som finns i 2 och 4 meters bredd, 2,4 mm tjocklek och 0,25 mm slityta. Ett bra bruksgolv med hög slitstyrka för hemmiljö (klass 23) och en bra ljuddämpning (16dB).

Golv med funktion, form och design

Forbo Flooring är ett svenskt företag med lång erfarenhet av golv. I över 100 år har Forbo Flooring tillverkat golv och golvbeläggningar, inspirerade av världen omkring oss. Idag erbjuder de ett komplett sortiment till såväl företag som privatpersoner. Materialen kan vara att från linoleum, plast och laminat till parkett. Golven är en skön förening av funktion, färg och design. Forbo Flooring satsar mycket på att erbjuda ekologiskt hållbara produkter och lägger stor vikt vid att tillverkningen sker på ett miljömässigt ansvarsfullt sätt.

Novilon Lux

Den tidlösa kollektionen Novilon Lux består av 17 olika varianter av slitstarkt golv i vackert sten- och trämönster. Inte nog med att de är mjuka och bekväma att gå på, de är isolerande mot både värme och ljud vilket skapar en behaglig miljö med minskat buller. Golven lämpar sig bäst för bruk hemma eller på det lilla kontoret.


  • Varumärke: Forbo
  • Bredd: 2 m, 4 m
  • Längd: Upp till 30 m
  • Läggning: Matta som limmas mot undergolv alt. lösläggs utan lim (se instruktion)
  • Material: Vinyl
  • Rekommenderade tillbehör: Lim, limspridare alt. mattejp vid lösläggning
Ladda ned produktinformatioon
Har du några frågor om produkterna är du alltid välkommen att kontakta din butik!