Vi håller för närvarande på med underhållsarbete på sajten, vi ber om ursäkt för eventuella problem.

FÄRGKOMPANIET

Meny
Hem / Utespa

Utespa

Hos oss hittar du utomhus spa från märket Svenska Neptun.

Serien Black Edition är framtidens spa med mycket utrustning som standard, vilket normalt är tillval hos många andra tillverkare på marknaden. Detaljerna är specialdesignade för Dig med höga krav på kvalitet och driftsäkerhet. I serien Black Edition är bl.a. cirkulationspump, jets av rostfritt stål, L.E.D.-belysning ovan vattenlinjen (borderlights), standard utan extra tillägg. I modell Resarö ingår även luftpump med förvärmd luft.

Svenska Neptuns mångåriga erfarenhet i branschen har designat och utrustat spaserien Black Edition till ett av marknadens mest prisvärda spa, alltid fasta låga priser!  

Oavsett vilken modell Du väljer ur serien Black Edition, får Du mycket spa för pengarna. Att bada spa året runt i 38 grader varmt vatten är välbefinnande för både kropp och själ. Att ha tillgång till massage i varmt vatten dygnet runt, årets alla dagar, är en ny livsstil som är helt oslagbar!

Familjens nya mötesplats och ventil i livet, en bra investering för framtiden

Till sist: Nu är det bara att välja Din favoritmodell och njuta av livet! Vi levererar och Du njuter till marknadens bästa priser med högsta kvalitet!

Kolla in alla modeller och priser här https://www.svenskaneptun.se/wp-content/uploads/2021/03/Black_Edition_2021_6.pdf